TOMÀQUETS:
Tomàquet bola, tomàquet pera, tomàquet ramell, tomàquet amaní, tomàquet Montserrat, tomàquet pare benet, tomacó de pagès, tomàquet xerry, tomàquet cor de bou, tomacó enfilat, tomàquet raf, tomàquet monterrosa, tomàquet Barbastro, tomàquet pebrot, tomàquet Kumato i tomàquet de conserva.
ENCIAMS:
Enciam llarg, enciam escarolenc, enciam trocadero i enciam fulla de roure.
BLEDES:
Bledes verdes i bledes vermelles.
PEBROT:
Pebrot verd, pebrot vermell i pebrot italià.
ALBERGÍNIA:
Albergínia lila, albergínia blanca i albergínia ratllada.
PATATES:
Patata Kennebec, patata Monalisa i patata vermella.
COGOMBRE
CARBASSÓ
CARBASSA:
Carbassa rodona, carbassa de violí i carbassa de decoració.
FIGUES:
Figa coll de dama, breves.
HERBES AROMÀTIQUES:
Menta, farigola, cibulet, romaní, alfàbrega, llorer, orenga, julivert, sàlvia, rúcula i anet.
MADUIXES
MELÓ:
Meló groc de l’hort i meló verd de l’hort.
SÍNDRIA:
Síndria de l’hort i síndria de l’hort amb llavors.